Academy

SERIS Academy is nu ook úw kenniscentrum

Een volgehouden hoog niveau

SERIS Academy is niet zomaar een opleidingsinstelling. Wij zijn, als SBD NV, een begrip in de wereld van bewaking en beveiliging. Seris Academy is officieel erkend en vormt al meer dan twintig jaar gespecialiseerde bewakingsagenten en medewerkers op het vlak van bewaking en beveiliging.

Onze Academy rust op 5 hoekstenen:

1. Conformiteit en betrouwbaarheid

De geldende wettelijke normen zijn voor ons de essentie bij het op punt stellen van een opleiding, maar dat is niet voldoende. Onze experten volgen alle nieuwe ontwikkelingen en passen de opleidingen in functie daarvan aan. Dat geeft onze cursussen naast inhoud ook een hoog en belangrijk realiteitsgehalte.

Daarnaast evalueren wij op constante wijze onze cursussen, lesgevers, infrastructuur en didactisch materiaal. We weten heel goed dat we op die manier onze dienstverlening blijven verbeteren en garanderen u zo een maximale transparantie.

4. Opleidingen in het licht van de actualiteit

Er zijn de noodzakelijke wettelijke verplichtingen, en er is noodzakelijke kennis die voortspruit uit het actuele maatschappelijke klimaat. Wij slagen erin om beide te verzoenen, zodat u steeds de verplichte wettelijke opleiding heeft gevolgd, aangevuld met beveiligingsinzichten die inspelen op maatschappelijke trends.

 

 

 

2. Een oplossingsgerichte aanpak

Er is de wettelijke conformiteit, en er is uw persoonlijke situatie. Lesgevers van het niveau dat wij aanbieden, houden van die confrontatie met de werkelijkheid en de actualiteit. Zij luisteren naar uw specifieke noden en komen daar in de opleiding aan tegemoet. Zo blijven ze ook zelf innoverend en creatief.

5. steunmogelijkheden en subsidies

U staat er niet alleen voor. De overheid verleent steun via de KMO-Portefeuille voor bedrijven en zelfstandigen. Voor wie aan het werk is, zijn er de Vlaamse Opleidingscheques. Wie werk zoekt, kan terecht bij VDAB (Vlaanderen), FOREM (Wallonië) of ACTIRIS (Brussel).

 

3. Een team van erg ervaren mensen

Wij zijn erg gevoelig aan de juiste lesgever voor de juiste opdracht. U krijgt les van een autoriteit in zijn of haar vak die ervoor zorgt dat u uw tijd nuttig en doelgericht besteedt. U zal nog dikwijls terugdenken aan wat u bij ons opgestoken hebt.

 

 

Naar aanleiding van de nieuwe wetgeving heeft onze Academy een bijzonder praktisch bruikbaar boek uitgebracht, namelijk een “Praktijkgerichte toelichting bij de wet”. Bij de aankoop van dit boek ontvangt u tevens een persoonlijke gratis toegangscode tot de e-Academy waar u alle actuele updates inzake de wet kan raadplegen. Op deze manier voert u uw securityverantwoordelijkheid op de meest correcte en volledige manier uit.

Bestel het handboek via onze SERIS online shop => www.seris-shop.be!

 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw navigatiemogelijkheden te garanderen, om bezoekers statistieken te realiseren. Door verder te navigeren, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.

X