SERIS Logistics : belangrijke divisie binnen de SERIS groep

SERIS Logistics : belangrijke divisie binnen de SERIS groep
September 2017

SERIS Logistics actief in de transportsector (documenten en colli’s) alsook in diverse logistieke activiteiten (ter beschikking stelling van personeel, handling, stockage,…) biedt logistieke en facilitaire ondersteuning aan bedrijven die een belangrijke decentralisatie kennen, en dat steeds met veiligheid als prioriteit.

 

 

Met meer dan 85 collega’s, 40 voertuigen met elk 160.000 kilometers per jaar op de teller, en bestuurders in eigen beheer, heeft SERIS Logistics tot doel haar klanten optimaal en op maat te faciliteren qua logistieke diensten.  

Een aanzienlijke financiële en economische besparing voor uw onderneming

Ondernemingen die sterk gedecentraliseerd zijn, hebben van nature uit een kostelijke operationele structuur.

Outsourcing op maat door SERIS Logistics (bijvoorbeeld uw mailroom) biedt dan ook vaak een financieel en economisch voordeel en dat uitgevoerd binnen het algemeen beleid van een veiligheidsgroep.

 

 

Belangrijke klanten van SERIS Logistics zijn vandaag onder andere banken, verzekeringsmaatschappijen, mutualiteiten en andere bedrijven met meerdere vestigingen.

​Onze dienstverlening op maat is bijgevolg dan ook zeer uitgebreid.  Dat gaat van het opslaan en verspreiden van goederen tot diensten en ondersteuning ter plaatse zoals bijvoorbeeld het behandelen van interne post, het bevoorraden van technische voertuigen die elke dag opnieuw moeten voorzien worden van de nodige materialen om op hun beurt hun dienstverlening te kunnen uitvoeren, het verdelen van marketingmaterialen en mailings, en dat 24/24 en 7/7.

Wanneer uw onderneming een dergelijke gedecentraliseerde werking kent, is het zeker de moeite waard om de oefening te maken u logistiek en facilitair te laten ondersteunen en bijstaan.

Uiteraard trachten ondernemingen steeds meer te digitaliseren, maar deze fysieke ondersteunende dienstverlening zal steeds een belangrijke rol blijven spelen via diversificatie van de aangeboden diensten.

 

 

 

U wenst vrijblijvend informatie over onze werking en diensten?

Contacteer ons dan nu!

Telefonisch +32 (0)2 254 32 10 of per mail information.logistics@seris.be.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw navigatiemogelijkheden te garanderen, om bezoekers statistieken te realiseren. Door verder te navigeren, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.

X