SERIS sluit zich aan bij het wereldpact van de verenigde naties

SERIS sluit zich aan bij het wereldpact van de verenigde naties
Juli 2017

De SERIS-groep is toegetreden tot de 9000 ondernemingen in de wereld die zijn aansloten bij het Wereldpact van de Verenigde Naties. 

Vanuit onze bekommernis om op een verantwoordelijke en duurzame manier te handelen, heeft de SERIS Groep vrijwillig gekozen voor de Maatschappelijke verantwoordelijkheid van de ondernemingen, als een onderdeel van het project dat haar al jaren aan het hart ligt.  

De ontwikkeling van onze MVO Group sluit aan bij respect voor de richtlijnen van het Wereldpact en de ISO 26 000-norm en is gericht op de promotie en de voortdurende verbetering van de drie belangrijkste domeinen voor Duurzame Ontwikkeling: Economie, Milieu, Sociaal en Maatschappelijk.

Onze richtlijnen worden gevolgd door al onze filialen volgens de regels die gelden in ieder van de landen waar de Groep werkzaam is. 

In verband met het Wereldpact

Het Wereldpact is een initiatief van de Secretaris-Generaal van de Verenigde Naties dat erop gericht is om de ondernemingen wereldwijd aan te zetten om zich, op basis van een vrijwillig engagement, in te zetten voor het promoten van de duurzame ontwikkeling. De ondernemingen die toetreden, verbinden zich ertoe om individueel de 10 fundamentele principes toe te passen in verband met het respecteren van de mensenrechten, de internationale normen inzake arbeidsrecht en de bescherming van het leefmilieu.

www.unglobalcompact.org

 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw navigatiemogelijkheden te garanderen, om bezoekers statistieken te realiseren. Door verder te navigeren, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.

X