Danny Vandormael opnieuw Voorzitter BVBO

Februari 2020

Ambitieuze plannen voor de sector

Op 1 januari 2020 nam onze CEO de rol op van Voorzitter van de BVBO, de Beroepsvereniging van Bewakingsondernemingen.


Het was voorzien dat hij dit mandaat opnieuw zou opnemen in juni tijdens de volgende Algemene Ledenvergadering, maar wegens het vertrek van Jean-Paul Van Avermaet (de voormalige CEO van G4S) neemt hij de fakkel nu al over.


Vandormael was in het verleden al twee keer voorzitter en kan hierbij ook terugblikken op een aantal verwezenlijkingen die onze sector naar een nieuw niveau getild hebben. Denk maar aan de voorbereidende onderhandelingen die geleid hebben tot de nieuwe wet op de private veiligheid (de nieuwe Wet Jambon), die een enorme stap vooruit betekende in de erkenning van de toegevoegde waarde van onze sector en die ons toegang gaf tot een breder speelveld. 


Ook voor dit mandaat heeft onze CEO ambitieuze plannen. Zo heeft hij inmiddels al een studieopdracht gelanceerd om de huidige werking van de beroepsfederatie te evalueren. Doel is om tot een nieuwe strategie en werking te komen die helemaal is afgestemd op de huidige maatschappelijke context en de veranderende noden van de organisatie, haar leden en de externe doelgroepen.


De BVBO is lid van het VBO (het Verbond van Belgische Ondernemingen) en ook die banden zullen sterker aangehaald worden. Danny Vandormael wordt trouwens lid van het Strategisch Comité van het VBO onder het nieuwe voorzitterschap van Bart De Smet.


Meer info over de BVBO

Deze website maakt gebruik van cookies om uw navigatiemogelijkheden te garanderen, om bezoekers statistieken te realiseren. Door verder te navigeren, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.