De eerste zomer van S-Protection, een nabeschouwing

Oktober 2018

Eerder dit jaar stelde SERIS haar nieuw zusterbedrijf S-Protection voor. Deze security-afdeling is vooral actief in de bewaking en beveiliging van festivals, een bijzonder gespecialiseerde markt.

Voor SERIS was de overname belangrijk om haar expertise uit te breiden naar domeinen waar zij tot nu toe niet actief in was, en meteen werd het succes van S-Protection duidelijk.

“Tijdens mijn bezoek aan verschillende festivals werd mij al snel duidelijk dat deze vorm van bewaking heel wat specifieke vaardigheden vereist. Dit niet alleen security-technisch, maar zeker ook inzake communicatiepeople approach en andere human skills. Zelden vind je een locatie waar zo veel verschillende type mensen van verschillende nationaliteiten bij mekaar komen met als doel op een veilige manier plezier te kunnen maken.”, zegt Danny Vandormael, zaakvoerder S-Protection.

Vandormael was positief onder de indruk van hoe het S-Protection-team haar opdrachten heeft uitgevoerd. In het actuele veiligheidsklimaat is het niet altijd evident om de nodige rust en stabiliteit uit te stralen om éénieder een natuurlijk veiligheidsgevoel te geven.

 

De uitdaging om het S-Protection-team nog beter te ondersteunen start vandaag!

 

“Het is belangrijk dat we onze festivalbewaking zo sterk mogelijk blijven professionaliseren en voorbereiden naar het volgend jaar toe. We gaan zeker de expertise van alle SERIS afdelingen ten dienste stellen van S-Protection. Gezamenlijk hebben we meerdere tools in huis (verplaatsbare camera’s, drones met camera, enz) om tijdens de volgende festivalzomer de teams van S-Protection te ondersteunen.”, vervolgt Vandormael.

 

Werken op een festival, een kans voor iedere SERIS / S-Protection medewerker.

 

“Het doel is om zoveel mogelijk medewerkers de kans te geven ook op festivals te kunnen werken. Afwisseling en verschillende uitdagingen houden ons alert en bovendien wordt op deze manier ook het aangename aan het nuttige gekoppeld voor onze collega’s op het terrein. We zullen dan ook de mogelijkheid om bij S-Protection aan festivalbewaking te gaan doen verder promoten bij de medewerkers van SERIS.”, besluit Danny Vandormael.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw navigatiemogelijkheden te garanderen, om bezoekers statistieken te realiseren. Door verder te navigeren, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.