Academy

SERIS Academy is nu ook úw kenniscentrum

De Wet op de Private en Bijzondere Veiligheid, blijf constant en volledig geïnformeerd!

De Wet op de Private en Bijzondere Veiligheid is vaak geen evidente begrijpbare en toepasbare materie. Tal van uitvoeringsbesluiten, duidingen, interpretaties en bijkomende informatie maakt dat deze wetgeving constant in beweging is. Anderzijds is het zo dat van personen die vandaag in de veiligheidssector werken meer gespecialiseerde skills verwacht worden. Skills die niet altijd wettelijk verplicht zijn, maar wel een inhoudelijke en commerciële meerwaarde kunnen bieden. 

Net daarom werkt onze SERIS Academy met specialisten uit het veld, theorie is één zaak, maar het doel moet zijn dat deze skills in de praktijk een belangrijke en realiseerbare troef zijn. Als kenniscentrum investeert SERIS Academy met haar team van criminologen aanhoudend in kennis van de wetgeving en actueel belangrijke kennis. Door deze belangrijke investering kan de SERIS Academy u optimaal informeren en begeleiden in al uw veiligheidsvraagstukken. 

Naar aanleiding van de nieuwe wetgeving heeft onze Academy een bijzonder praktisch bruikbaar boek uitgebracht, namelijk een Praktijkgerichte toelichting bij de wet”. Wanneer u dit boek aanschaft ontvangt u tevens een persoonlijke gratis toegangscode tot de e-Academy waar u alle actuele updates inzake de wet kan raadplegen. Op deze manier kan u uw securityverantwoordelijkheid op de meeste correcte en volledige manier uitvoeren.

U kan dit handboek bestellen via onze SERIS online shop => www.seris-shop.be

 

Flexibiliteit en service op maat

De SERIS Academy stelt ieder jaar haar vaste opleidingskalender voor. Onze eerste prioriteit is echter u zo persoonlijk en adequaat, volgens uw securitynoden, te informeren en bij te staan. Zowel kwa locatie, als met betrekking tot de voor u wettelijke en niet wettelijke aanbeveelbare opleidingen maken wij voor u graag een voorstel op maat. Tenslotte is iedere onderneming anders georganiseerd en gestructureerd en biedt een voorstel op maat het beste resultaat.

 

Onze Academy rust op 5 hoekstenen

1. Conformiteit en betrouwbaarheid

De geldende wettelijke normen zijn voor ons de essentie bij het op punt stellen van een opleiding, maar dat is niet voldoende. Onze experten volgen alle nieuwe ontwikkelingen en passen de opleidingen in functie daarvan aan. Dat geeft onze cursussen naast inhoud ook een hoog en belangrijk realiteitsgehalte.

Daarnaast evalueren wij op constante wijze onze cursussen, lesgevers, infrastructuur en didactisch materiaal. We weten heel goed dat we op die manier onze dienstverlening blijven verbeteren en garanderen u zo een maximale transparantie.

4. Opleidingen in het licht van de actualiteit

Er zijn de noodzakelijke wettelijke verplichtingen, en er is noodzakelijke kennis die voortspruit uit het actuele maatschappelijke klimaat. Wij slagen erin om beide te verzoenen, zodat u steeds de verplichte wettelijke opleiding heeft gevolgd, aangevuld met beveiligingsinzichten die inspelen op maatschappelijke trends.

 

 

 

2. Een oplossingsgerichte aanpak

Er is de wettelijke conformiteit, en er is uw persoonlijke situatie. Lesgevers van het niveau dat wij aanbieden, houden van die confrontatie met de werkelijkheid en de actualiteit. Zij luisteren naar uw specifieke noden en komen daar in de opleiding aan tegemoet. Zo blijven ze ook zelf innoverend en creatief.

5. steunmogelijkheden en subsidies

U staat er niet alleen voor. De overheid verleent steun via de KMO-Portefeuille voor bedrijven en zelfstandigen. Voor wie aan het werk is, zijn er de Vlaamse Opleidingscheques. Wie werk zoekt, kan terecht bij VDAB (Vlaanderen), FOREM (Wallonië) of ACTIRIS (Brussel).

 

3. Een team van ervaren mensen

Wij zijn erg gevoelig aan de juiste lesgever voor de juiste opdracht. U krijgt les van een autoriteit in zijn of haar vak die ervoor zorgt dat u uw tijd nuttig en doelgericht besteedt. U zal nog dikwijls terugdenken aan wat u bij ons opgestoken hebt.

 
Aarzel niet ons te contacteren tel. +32 (0)2 745 37 03 of via email

 

U bent reeds in het bezit van een attest bewaking opleiding?

Bekijk dan hier welke vrijstelling u recht op heeft!