Interventie na alarm

Interventie na alarm

Investeren moet renderen

De meeste bedrijven en residentiële klanten hebben ondertussen wel geïnvesteerd in beveiliging en diefstalpreventie. Een alarm is het meest gebruikte systeem. Bij de installatie is soms veel geld komen kijken. De verleiding kan dan groot zijn om te denken: zo is het welletjes.

Maar is dat ook zo? Is een alarmysteem op zich voldoende? Het antwoord luidt: soms wel, vaak niet.

Essentieel is immers dat alarmsignalen ook worden opgevolgd. Seris monitoring legt zich daar op toe, gewapend met de expertise van een marktleider en met de meest vooruitstrevende technologie. Sluit aan op ons telebewakingscentrum en laat uw investering zo renderen. Wat bent u immers met een alarm als er geen gehoor wordt aan gegeven?

Seris Security garandeert een snelle en accurate opvolging van alarmsignalen. Met onze ruime personeelsbezetting dekken wij immers het gehele grondgebied. Dat maakt ook de interventietijd gevoelig korter.

 Intervention après alarme – le suivi des signaux d'alarme par SERIS Monitoring

Uw privacy blijft intact

SERIS security dekt het hele grondgebied. Zo kunnen wij garant staan voor een snelle reactie en een zo kort mogelijke interventietijd. Een uitgekiende procedure zorgt ervoor dat we u strikte vertrouwelijkheid kunnen beloven. Sleutels en specifieke veiligheidsgegevens worden pas overhandigd op het moment dat er moet tussengekomen worden voor een alarm. Onze sleutelkasten worden trouwens 24 uur op 24 bewaakt. Heeft u liever dat we ze in uw bedrijf of woning bewaren? Dan creëren we de beste omstandigheden om dat veilig te doen.

De manier waarop we sleutels bewaren is gebaseerd op een combinatie van drie elementen:

1. centrale bewaring

2. beveiligde bewaring in de wagen voor het transport

3. gedecentraliseerde bewaring in cilinders of kleine brandkasten met een mechanische of elektronische sleutel.

In het bijzonder deze laatste optie waarborgt een hoge veiligheidsgraad. We leggen uw sleutel in een brandkast en plaatsen die aan de gevel van het gebouw. De brandkast sluiten we af met een mechanisch of elektronisch cilinderslot. Ze kan worden verbonden met een alarmsysteem. Het elektronische cilinderslot staat niet enkel het programmeren van de toegang tot uw bedrijf toe, maar ook de interval van de patrouillerondes en de geldigheidsduur. U houdt dus zelf altijd de touwtjes in handen en bepaalt autonoom wie toegang heeft en wanneer.

Dat u voortaan met een gerust hart uw bedrijf of huis weet te verlaten, dat weet u vast wel te appreciëren. Door het beproefde samenspel tussen onze mobiele agenten, intervenanten en de professionals van monitoring weet u dat uw bedrijf of woning  in goede handen is.

Intervention après alarme – le suivi des signaux d'alarme par un agent de gardiennage

 

Fysische verificatie
Grondig poolshoogte nemen

U kan bij Seris Security ook terecht als u een controleronde door een bewakingsagent voldoende vindt. In dat geval zal, als het alarm afgaat, onze agent niet binnengaan. Hij komt ter plaatse en doet een ronde rond het gebouw. Hij zal nauwkeurig constateren en vervolgens rapporteren.

Ook van deze formule wordt veelvuldig gebruik gemaakt, in de residentiële, zowel als in de zakelijke sfeer.