Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Correct en toekomstgericht meerwaarde creëren

De SERIS-groep is zich bewust van zijn maatschappelijke positie. Ons hoge niveau van zakelijke dienstverlening danken we aan de motivatie en de professionele ingesteldheid van onze medewerkers. Voor onze dagelijkse werking zijn ‘people’, ‘planet’ en ‘profit’ dan ook van cruciaal belang.

 

People

Altijd weerkerende kernbegrippen zijn veiligheid en welzijn. Elke werknemer van SERIS is correct uitgerust om de hem toevertrouwde taak naar behoren te vervullen. Elke collega is deftig opgeleid en gebriefd. Elke medewerker stimuleren we om gezond te leven en gebruik te maken van fiets en openbaar vervoer.

 

Planet

We willen onze impact op het milieu tot een minimum beperken. Wij zetten zuinige voertuigen in en stimuleren dito lease-auto’s. We scheiden ons afval en gebruiken recycleerbaar materiaal. Openbaar vervoer heeft voorrang. Voor een internationale vergadering geven we de voorkeur aan een videoconferentie.

 

Profit

De SERIS-groep is ook vanuit financieel oogpunt kerngezond. Dat staat ons toe om te investeren in onze mensen en de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij behouden de regie en het overzicht en meten voortdurend de resultaten van onze activiteiten. Maandelijks rapporteren de managers aan de CEO. Jaarlijks stellen we een prognose op.

De SERIS-groep is niet beursgenoteerd en is niet afhankelijk van externe aandeelhouders.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw navigatiemogelijkheden te garanderen, om bezoekers statistieken te realiseren. Door verder te navigeren, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.