Safe & Secure

Veilige, betrouwbaar en gecertificeerd! 

Bent u op zoek naar een VEILIGEBETROUWBARE GECERTIFICEERDE manier om u te ontdoen van uw verouderde elektronische en papieren gegevensdragers? 

SAFE & SECURE is de oplossing! 

De Safe & Secure Box is een co-creatie van SERIS Logistics en Out Of Use waarmee bedrijven en organisaties hun elektronische en papieren datadragers in een beveiligde en verzegelde box kunnen bewaren en laten transporteren naar het atelier van Out Of Use. Daar gebeurt vervolgens een veilige en gecertificeerde vernietiging van de aanwezige data op de datadragers. 

Op basis van een sluitende samenwerkingsovereenkomst die door u als klant en door Out Of Use overeengekomen wordt, bezorgt SERIS Logistics u een box dat voorzien is van unieke aantrekzegels en unieke void-stickerzegels. U vult deze box met uw gevoelig gegevensmateriaal en bij de afhaling van de box zal de SERIS Logistics-bestuurder de inhoud inventariseren en verzegelen voor transport

Tijdens het transport wordt het SERIS-voertuig en uw gevoelige gegevensdragers permanent gemonitord met een Track & Trace systeem. Vervolgens worden uw gegevensdragers door Out of Use vernietigd (elektronische gegevensverwijdering, mechanische perforatie, demagnetisatie, versnippering,..). 

Bij elektronische gegevensverwijdering wordt uit 100% elektronisch afval 89,96% secundaire grondstoffen gecreërd. Daarom is SAFE & SECURE ook goed voor het milieu. Na afloop ontvangt u een GDPR-conform Datavernietigingscertificaat

 

Interesse in de Safe & Secure box? 
Vraag hier uw offerte aan

 

Bekijk hier hoe we te werk gaan!

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw navigatiemogelijkheden te garanderen, om bezoekers statistieken te realiseren. Door verder te navigeren, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.