SERIS sluit S-Services en Hostessenservice in de armen

SERIS sluit S-Services en Hostessenservice in de armen
December 2018

Met de overname van S-Protection in het begin van het jaar heeft SERIS zich niet alleen gespecialiseerd in de beveiliging van evenementen en festivals.

Via haar nieuwe afdelingen S-Services en Hostessenservice, heeft SERIS een belangrijke dienstverlening aan haar gamma toegevoegd.

Door de combinatie van deze diensten kan SERIS een kwalitatieve totaaloplossing bieden voor uw eventorganisatie.

In een land dat koploper is in het organiseren van topevents en festivals is het belangrijk dat de organisator een partner heeft die u een zo totaal mogelijke ondersteuning biedt.  

“Wstreven steeds naar een betere en meer volledige dienstverlening. De klant ontzorgen is voor ons een belangrijke doelstelling. De combinatie van security ondersteuning én het aanbieden van verschillende facilitaire diensten is hier een mooi voorbeeld van. En SERIS kan zelfs nog extra ondersteuning bieden via haar nieuwe producten zoals de S-Eyes (verplaatsbare camera’s), of de mobiele controlekamer, S-Soc, zoals wij getoond hebben op de recente beurs Festivak in Mechelen ”, stelt Danny Vandormael, CEO SERIS.

Een event is niet alleen geslaagd door een optimale veiligheid. Dat wordt als evident beschouwd, en terecht. Maar ook de globale dienstverlening maakt deel uit van het kwalitatief totaalconcept dat ieder organisator nastreeft. Vriendelijke en professionele ontvangst, een optimale parkingbegeleiding en handen om de organisatie achter de schermen te helpen zijn slechts enkele voorbeelden. En dat bieden we nu ook aan met S-Services en Hostessenservice.”, gaat Vandormael verder.

Deze bijkomende dienstverlening kan ook nuttig zijn voor de SERIS-klanten!

Bij ons huidige SERIS-cliënteel worden ook als eens evenementen georganiseerd of aan beurzen deelgenomen. Wij kunnen hen uiteraard ook van dienst zijn met deze twee bijkomende facilitaire activiteiten.”, besluit Danny Vandormael.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw navigatiemogelijkheden te garanderen, om bezoekers statistieken te realiseren. Door verder te navigeren, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.