"Wees niet bang", CEO SERIS Danny Vandormael brengt nieuw boek uit

"Wees niet bang", CEO SERIS Danny Vandormael brengt nieuw boek uit
Augustus 2018

CEO SERIS Danny Vandormael brengt nieuw boek uit

Veiligheid is een van de grote thema’s van deze tijd. We willen ons allemaal veilig voelen. Maar wat betekent dat vandaag en hoe realiseren we een oprecht veiligheidsgevoel in ons dagdagelijks leven?

Uitgeverij Polis brengt “Wees niet bang” uit van auteur Danny Vandormael. Een oprechte getuigenis van een loopbaan in dienst van onze veiligheid!

 

Een loopbaan in dienst van de veiligheid

Vandormael bekleedt sinds jaren tal van toonaangevende functies binnen de sector van de private veiligheid. Vandaag is hij, naast CEO bij SERIS, actief in de internationale (CoESS) en nationale (BVBO) beroepsvereniging van bewakingsondernemingen. Als veiligheidsexpert werkte Danny Vandormael tevens mee aan de huidige nieuwe “Wetgeving op de Private en Bijzondere Veiligheid”. 

 

“Voor mij is het organiseren van onze veiligheid eerder een passie dan een job geworden. De burger vraagt om verhoogde veiligheid, maar wat moet dat juist betekenen? Populaire slogans over dit onderwerp missen vaak het juiste kader waardoor het moeilijk wordt ze te begrijpen. Ik tracht in mijn boek een zo correct mogelijk inzicht te geven in een aantal belangrijke facetten van het veiligheidslandschap” aldus de auteur.

Hoe organiseren we onze veiligheid?

Volgens Vandormael mogen we niet blind zijn voor ingrijpende veranderingen. De wereld is in korte tijd diverser en complexer geworden, met heel wat verwarring en onzekerheid tot gevolg. Angst is hierbij een slechte raadgever. Met open vizier kijken naar wat op ons afkomt, betekent ook op zoek gaan naar een nieuwe veiligheidscultuur. Vandormael belicht een aantal risico-zones en reikt tegelijk meerdere oplossingsvormen aan om toch zo ongestoord mogelijk van het leven te kunnen genieten. Hij beschrijft in zijn boek onder andere hoe private beveiliging perfect kan samengaan met veiligheid die door de overheid wordt georganiseerd.

 

Nederlandse versie beschikbaar vanaf september 2018

Franse versie beschikbaar vanaf begin december 2018

Verkrijgbaar in de meeste klassieke boekenwinkels en online boeken verkooppunten. 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw navigatiemogelijkheden te garanderen, om bezoekers statistieken te realiseren. Door verder te navigeren, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.

X