SERIS Academy - Preventie en elektrisch risicobeheer - BA4

Preventie en elektrisch risicobeheer - BA4

Dernière mise à jour : 26/12/2022

Description

Deze opleiding stelt tot doel een algemeen theoretisch kader te schetsen met betrekking tot de belangrijkste preventie- en veiligheidsmaatregelen in het kader van elektrisch risicobeheer. Dit kader omvat tevens een bondige samenvatting met betrekking tot het veiligheidsbewustzijn. Naast preventie beoogt de opleiding een optimale leertransfer aan de hand van concrete praktijkcases. De deelnemers krijgen eerst theoretische handvaten aangereikt waarna ze vervolgens zelf aan de slag mogen met behulp van een expert ter zake!

RegistratienummerVOV

ODB-1002417-003

M'inscrire à la formation

Ajouter au panier

Indien in een offerte andere prijzen werden overeengekomen, worden deze toegepast op de factuur, ook na online inschrijving. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW.

 

Si d'autres prix ont été convenus dans une offre, ceux-ci seront appliqués à la facture, même après l'inscription en ligne. Tous les prix sont hors TVA.

 

Onze nummer als dienstverlener KMO Portefeuille is DV.O107117 op naam van SBD NV. Aanvragen voor KMO Portefeuille moeten steeds ingediend worden binnen de 14 dagen na de start van de opleiding. Prijzen en opleidingsuren zijn vindbaar op onze online catalogus. U vindt hier de voorwaarden om een terechte aanvraag in te dienen.

Prochaines Sessions

 • Momenteel is deze opleiding niet beschikbaar in ons open aanbod. Indien u de opleidingsverantwoordelijke bent van uw bedrijf, kan u ons contacteren om een opleiding op maat te organiseren.

   

  Contacteer ons op 02/745 37 03 of via information.academy@seris.be

   

  __

   

  Désolé, cette formation n'est pas programmée pour le moment.

  Si vous êtes responsable formation, vous pouvez faire une requête pour l'organiser en interne dans votre entreprise.

   

  Contactez-nous au 02/745 37 03 ou par information.academy@seris.be