SERIS Academy - Gepast reageren bij brand, bomalarm en rampe...

Gepast reageren bij brand, bomalarm en rampen en preventie van arbeidsongevallen

Last updated : 26/12/2022

Description

Deze opleiding stelt tot doel de deelnemers praktische hulpmiddelen en informatie mee te geven in het kader van ‘Hoe omgaan met een brandgevaarlijke situatie en evacuatie?'. De deelnemers verkrijgen operationeel inzicht in het verloop van een brand en de gevaren van rook. Bovendien zullen in deze opleiding ook basisnoties aangeleerd worden op het vlak van branddetectie, brandalarm en brandblustechnieken. De opleiding bevat vijf grote modules, namelijk brandbestrijding, evacuatie, terrorisme en bomalarm en rampen.

 

De inhoud van de opleiding wordt steeds toegespits op de specifieke doelgroep.

Equipment and educational materials

Binnen ons opleidingscentrum hechten we veel belang aan persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Gedurende het volledige opleidingstraject staan onze lesgevers garant voor interactieve, praktijk-en resultaatgerichte opleidingsdagen. Daarnaast staat ons didactisch en inhoudelijk team van criminologen en onze ondersteunende diensten elke dag ter beschikking voor verdere vragen of begeleiding. Gezien de situering van deze diensten in onze gebouwen en de betrokkenheid van deze medewerkers bij uw opleidingstraject, garanderen wij u hun toegankelijkheid als laagdrempelig aanspreekpunt.

RegistratienummerVOV

ODB-1002504-008

Enroll in this training

Add to cart

Indien in een offerte andere prijzen werden overeengekomen, worden deze toegepast op de factuur, ook na online inschrijving. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW.

 

Si d'autres prix ont été convenus dans une offre, ceux-ci seront appliqués à la facture, même après l'inscription en ligne. Tous les prix sont hors TVA.

 

Onze nummer als dienstverlener KMO Portefeuille is DV.O107117 op naam van SBD NV. Aanvragen voor KMO Portefeuille moeten steeds ingediend worden binnen de 14 dagen na de start van de opleiding. Prijzen en opleidingsuren zijn vindbaar op onze online catalogus. U vindt hier de voorwaarden om een terechte aanvraag in te dienen.

Upcoming Training Sessions

 • Momenteel is deze opleiding niet beschikbaar in ons open aanbod. Indien u de opleidingsverantwoordelijke bent van uw bedrijf, kan u ons contacteren om een opleiding op maat te organiseren.

   

  Contacteer ons op 02/745 37 12 of via information.academy@seris.be

   

  __

   

  Désolé, cette formation n'est pas programmée pour le moment.

  Si vous êtes responsable formation, vous pouvez faire une requête pour l'organiser en interne dans votre entreprise.

   

  Contactez-nous au 02/745 37 12 ou par information.academy@seris.be