SERIS Academy - Anticiperen op post-covidale spanningen

Anticiperen op post-covidale spanningen

Laatste update : 19/04/2021

Doelpubliek
 
Omschrijving
 • Het opsporen van mogelijke bronnen van spanning om ze beter te voorkomen
 • Het neutraliseren van spanningen door het erkennen en beheren van emoties
 • Op een rustige manier leren omgaan met klachten
 • Assertiviteit ontwikkelen en doeltreffend communiceren
 • Anticiperen op conflicterende relaties door observatie.

Voor deze opleiding is er een broodjes lunch voorzien.
Pedagogische doelstellingen
In deze (post-) Covid periode is het onvermijdelijk dat er meer spanningen ontstaan in onze relaties met medewerkers, publiek, klanten en leveranciers. Mensen worden sneller boos of lastig als zij geconfronteerd worden met de regels en hoe anderen die naleven, of niet naleven.
Opzet  van deze opleiding is dat werknemers een grotere weerbaarheid hebben zodat men effectiever om kan gaan met negatief gedrag  en tijdig en gestructureerd de nodige stappen onderneemt om zoveel mogelijk escalatie te voorkomen. Men krijgt ook meer inzicht in communicatie en het verloop van een incident/crisis op zich.
Voorafgaandelijk noodzakelijk
Voor deze opleiding is geen voorkennis vereist. We vragen enkel je actieve medewerking tijdens de oefeningen!
Pedagogische modaliteiten
Om een goede gedragsverandering teweeg te brengen is het noodzakelijk niet enkel overtuigd te geraken van de theoretische inzichten van die worden meegegeven aan de medewerkers in opleiding, maar is het vooral belangrijk hen te laten voelen wat het effect van een aangepaste houding kan zijn.
Pedagogische middelen en ondersteuning
Binnen ons opleidingscentrum hechten we veel belang aan persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Gedurende het volledige opleidingstraject staan onze lesgevers garant voor interactieve, praktijk-en resultaatgerichte opleidingsdagen. Daarnaast staat ons didactisch en inhoudelijk team van criminologen en onze ondersteunende diensten elke dag ter beschikking voor verdere vragen of begeleiding. Gezien de situering van deze diensten in onze gebouwen en de betrokkenheid van deze medewerkers bij uw opleidingstraject, garanderen wij u hun toegankelijkheid als laagdrempelig aanspreekpunt.

Zich inschrijven

Toevoegen aan winkelwagen
 • Categorie : Soft skills
 • Duurtijd : 8h
 • Prijs : 195 € Excl. btw.
Indien in een offerte andere prijzen werden overeengekomen, worden deze toegepast op de factuur, ook na online inschrijving. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW.

Onze nummer als dienstverlener KMO Portefeuille is DV.O107117 op naam van SBD NV

Si d'autres prix ont été convenus dans une offre, ceux-ci seront appliqués à la facture, même après l'inscription en ligne. Tous les prix sont hors TVA.
Volgende sessies
 • Momenteel is deze opleiding niet beschikbaar in ons open aanbod. Indien u de opleidingsverantwoordelijke bent van uw bedrijf, kan u ons contacteren om een opleiding op maat te organiseren.

  Contacteer ons op 02/745 37 03 of via information.academy@seris.be

  __

  Désolé, cette formation n'est pas programmée pour le moment.
  Si vous êtes responsable formation, vous pouvez faire une requête pour l'organiser en INTRA dans votre entreprise.

  Contactez-nous sur 02/745 37 03 ou par information.academy@seris.be