Technology

Het overzicht behouden

Seris Technology zorgt voor de technologische ondersteuning van beveiligingsconcepten.

Daarbij kunt u denken aan toegangscontrole, inbraakbeveiliging of perimeterbeveiliging, maar net zo goed aan branddetectie of videobeveiliging. Ook onze servicedesk neemt een centrale plaats in en is uw eerste aanspreekpunt.

De technologische vernieuwingen op het vlak van beveiliging zijn voor een leek nog nauwelijks te bevatten. Er zijn bovendien talloze situaties denkbaar die om integratie van systemen vragen; denk alleen maar aan inbraakbeveiliging in combinatie met branddetectie en toegangscontrole.  Daar komt nog eens bij dat het systeem of de systemen waarop u beroep wenst te doen, best berekend zijn op uw eventuele groei.

In dergelijke soms ingewikkelde constellaties is het noodzakelijk om een partner te hebben die het overzicht behoudt. Zo’n partner is Seris Technology. Wij zijn erkend door IBZ en INCERT en werken met BOSEC-gecertificeerde systemen. Seris is ook nog eens IQnetSR10 en ISO14001 gecertificeerd. Seris Technology staat, in mensentaal, garant voor hoge kwaliteit en professionaliteit.

Wij hebben vele jaren ervaring, luisteren met open geest en denken met u mee. Er is meer mogelijk dan u denkt. U hoeft het ons maar te vragen.

Interesse in onze oplossingen? Neem contact met ons op.