Toegangscontrole

Een veilige omgeving voor bezoekers en medewerkers

Als de impact van een verloren sleutel aanzienlijke gevolgen kan hebben voor uw bedrijf, dan is dat al één gegronde reden om een toegangscontrolesysteem te overwegen.

Een inbraakbeveiliging beveiligt 's nachts, na sluiting. Een toegangscontrole beveiligt overdag, als het gebouw geopend is. Het regelt personenverkeer naar de wens van de klant, zonder menselijke tussenkomst. Het systeem identificeert elke persoon in het gebouw, stuurt en onthoudt alle bewegingen en waarschuwt voor anomalieën.

Identificatie kan met een eenvoudige kaart of badge,  al of niet gecombineerd met code. High Risk -toepassingen maken dan weer gebruik van biometrische oplossingen zoals irisscanners, vingerprint- of  handpalmlezers.

SERIS Technology werkt met gekende en beproefde merken. We hebben passende oplossingen voor zowel eenvoudige installaties met enkele deuren als voor enterprise - systemen tot en met multi-site over LAN of WAN.  We bieden ook de mogelijkheid tot redundancy of clustering.

Vele klanten maken al gebruik van de gebundelde kracht en het verhoogde gebruiksgemak van naadloze integratiemogelijkheden met inbraakdetectie, branddetectie  en een steeds up-to-date gehouden en uitgebreide set aan digitale camera’s.

Enkele mogelijkheden:

  • speciale opties voor elke industriële toepassing
  • veelzijdige productmogelijkheden
  • volledige schaalbaarheid ter ondersteuning van toekomstige uitbreiding
  • video-integratie (cctv-installaties) van klein tot multi-site
  • open integratie
  • naadloze integratie met branddetectie-, CCTV- en  inbraakbeveiliging

 

Un environnement sûr pour les visiteurs et les collaborateurs grâce au contrôle d'accès  Un environnement sûr pour les visiteurs et les collaborateurs grâce au contrôle d'accès