Onze Waarden

Onze waarden weerspiegelen onze geschiedenis, onze identiteit en onze ambities op de beveiligingsmarkt. Zij belichamen onze bedrijfscultuur en komen tot uiting in de dagelijkse handelingen van al onze teams. Ze structureren onze professionele aanpak en geven vorm aan onze relaties met al onze stakeholders in alle landen waar we actief zijn.

EXPERTISE: ELKE DAG UITBLINKEN IN ONS VAK

Binnen de groep worden we allemaal gedreven door dezelfde passie: het beste van mensen en technologie combineren en de beste knowhow mobiliseren om een duurzame oplossing te bieden die perfect is afgestemd op de behoeften van onze klanten. Als beveiligingsspecialisten hebben wij een diepgaande kennis van en inzicht in de uitdagingen van ons vak. Wij verbinden ons ertoe onze teams regelmatig op te leiden en de beveiligingsstrategieën en -systemen van onze klanten met hoge normen en responsiviteit te ondersteunen.

WENDBAARHEID: HANDELEN MET FLEXIBILITEIT EN REACTIEVERMOGEN

Omdat het onverwachte de kern van ons bedrijf vormt, is ons collectieve succes gebaseerd op de overtuiging, steun en inzet van iedereen. Ons vermogen om ons aan te passen aan veranderingen, aan de verwachtingen van de markt en aan de specifieke behoeften van onze klanten hangt af van de wendbaarheid van elk van onze medewerkers. Deze wendbaarheid, die zich vertaalt in een gedecentraliseerde organisatie die een vlekkeloze uitvoering garandeert, is vooral een gemoedstoestand en een dagelijkse gedragslijn.

AUTHENTICITEIT: NIETS IS BELANGRIJKER DAN VERTROUWEN!

Authenticiteit vindt zijn betekenis in onze geschiedenis, onze identiteit en onze bedrijfscultuur. Het geeft vorm aan onze manier van handelen, gebaseerd op respect, integriteit, transparantie en eerlijkheid. Het is een kernwaarde die gebaseerd is op een ethische en onberispelijke aanpak van onze activiteiten en die essentieel is om het vertrouwen van al onze stakeholders te behouden.

TEAMGEEST: HET TALENT VAN ELK INDIVIDU TEN DIENSTE STELLEN VAN COLLECTIEVE PRESTATIES

Onze activiteiten vereisen voortdurende interactie en echt teamwerk. Onze kracht ligt in de diversiteit en complementariteit van onze talenten. Samenwerking, nabijheid en teamgeest maken een echte synergie van vaardigheden en een gepersonaliseerde en aangepaste ondersteuning van onze klanten mogelijk. Wij verbinden ons ertoe deze teamgeest bij al onze stakeholders te handhaven en te bevorderen. Dat vertaalt zich dagelijks in een absoluut vertrouwen in al onze teams, met name op het terrein, en een directe en transparante communicatie met onze klanten en medewerkers.