SERIS Academy - ISPS Security Awareness Toolbox

ISPS Security Awareness Toolbox

Laatste update : 17/06/2024

Doelpubliek

Deze toolbox training is specifiek voorzien voor werknemers van havenbedrijven die onder ISPS regeling vallen.

Omschrijving

Behalve de personen die direct verantwoordelijk zijn voor de veiligheid en de bewaking van havenondernemingen, zoals de Port Facility Security Officer (PFSO), zijn er geen of weinig andere werknemers op de hoogte van de gevaren en risico's in hun werkomgeving en dit terwijl beveiliging een gedeelde verantwoordelijk is voor alle werknemers.

 

De gevolgen hiervan kunnen echter groot zijn indien werknemers niet de gevaren in kunnen schatten bij het benaderd worden door criminelen en het niet tijdig melden van afwijkend en risicovol gedrag of nog erger het ingaan op voorstellen van criminelen voor een financiële vergoeding.  Deze werknemers zijn voor criminelen het doelwit bij uitstek.

 

Seris Academy heeft hiervoor de “ISPS Security Awareness  Toolbox” training ontwikkelt specifiek voor werknemers van havenbedrijven die onder ISPS regeling vallen.

Deze korte opleiding zorgt ervoor dat uw werknemers zich bewust zijn van de gevaren, hun gedeelde verantwoordelijkheid en hoe correct, en tijdig, te handelen.

Deze opleiding op maat is beschikbaar op aanvraag gezien deze afgestemd is op de werking van uw organisatie en uw specifieke procedures.

 

Contacteer ons voor meer informatie, alsook voor een vrijblijvende en gepersonaliseerde offerte, via  ons mailadres information.academy@seris.be

Pedagogische modaliteiten

De organisatie van deze toolbox training (duur, aantal deelnemers, locatie,...) wordt in overleg bepaald rekening houdend met de operationele werking van uw onderneming.

RegistratienummerVOV

ODB-1002409-003

Zich inschrijven

Toevoegen aan winkelwagen

De prijzen die hierboven worden getoond zijn geldig voor inschrijvingen binnen het lopende kalenderjaar.

 

Les prix mentionné ci-dessous sont valable pour des inscriptions dans les formations de cette année calendrier.

 

Indien in een offerte andere prijzen werden overeengekomen, worden deze toegepast op de factuur, ook na online inschrijving. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW.

 

Si d'autres prix ont été convenus dans une offre, ceux-ci seront appliqués à la facture, même après l'inscription en ligne. Tous les prix sont hors TVA.

 

Onze nummer als dienstverlener KMO Portefeuille is DV.O107117 op naam van SBD NV. Aanvragen voor KMO Portefeuille moeten steeds ingediend worden binnen de 14 dagen na de start van de opleiding. Prijzen en opleidingsuren zijn vindbaar op onze online catalogus. U vindt hier de voorwaarden om een terechte aanvraag in te dienen.

Volgende sessies

 • Momenteel is deze opleiding niet beschikbaar in ons open aanbod. Indien u de opleidingsverantwoordelijke bent van uw bedrijf, kan u ons contacteren om een opleiding op maat te organiseren.

   

  Contacteer ons op 02/745 37 12 of via information.academy@seris.be

   

  __

   

  Désolé, cette formation n'est pas programmée pour le moment.

  Si vous êtes responsable formation, vous pouvez faire une requête pour l'organiser en interne dans votre entreprise.

   

  Contactez-nous au 02/745 37 12 ou par information.academy@seris.be