Diplomatic security services

Diplomatic security services

Bescherming van aan internationale instellingen verbonden mensen

Een delicate opdracht

De spanningen in onze samenlevingen nemen toe, en dus helaas ook het geweld. Prominente instellingen zoals ambassades, consulaten en internationale instellingen, zowel als hun personeel komen zo in het vizier. Bewaking en veiligheid eisen steeds meer hun aandacht op. We spreken hier over complexe veiligheidsvraagstukken die om een heel specifieke aanpak vragen.

Alleen het hoogste veiligheidsgevoel is goed genoeg: daarover zijn onze opdrachtgevers en wijzelf het roerend eens. Uiteraard vertrekken we van wensen en verwachtingen van de klant. Onze diplomatic security officers hebben hun naam niet gestolen en zijn geweldig in onopvallend maar betrouwbaar aanwezig zijn. Hun fysieke paraatheid is uitmuntend, hun discretie evident. Wij hebben VIP-drivers met jarenlange ervaring en presenteren als dat nodig is zelf een streng beveiligde wagen. Onze diplomatic security officers zijn opgeleid volgens de principes van 'close protection'.

Het leven gaat door

In deze wat meer bedreigend overkomende maatschappij moeten we toch weer onze draai zien te vinden, en dat geldt ook voor diplomatenkinderen. Het is onze bekommernis om de private leefwereld van ambassadepersoneel en diplomaten door bewaking te garanderen zonder in die leefwereld binnen te dringen. Ook in discretie zijn onze officers opgeleid; zo blijven kinderen, partners, ... zich comfortabel voelen.