Proficiat Rode Duivels!

Proficiat Rode Duivels!
Juli 2018

Als securitypartner van de KBVB en de Rode Duivels is SERIS bijzonder fier op de prestatie van onze nationale ploeg, derde op een WK is niet niks!

Zelfs als euforie tijdens het WK tornooi vandaag plaats maakt voor realiteit, moeten we toch terecht besluiten dat de Rode Duivels ons bijzonder mooie momenten hebben bezorgt.

 

“De voorbereiding en het parcours tijdens het WK van onze nationale ploeg en haar entourage heeft bij mij opnieuw een bijzondere inspiratie teweeg gebracht. Inzet, teamspirit, respect, doorzettingsvermogen, eenvoud en talent vormen de ingrediënten om iets groots te kunnen en willen bereiken. En dat geldt uiteraard niet alleen voor deze jongens, maar voor iedereen die ook maar iets wil realiseren, in welke functie of hoedanigheid dan ook.”, stelt een tevreden Danny Vandormael, CEO SERIS.

 

De sfeer van samenhorigheid, zoals rond onze nationale ploeg hangt, is een bijzondere troef!

 

“Sport en nationale prestaties brengen mensen in ons land dichter bij mekaar, en dat is reeds meermaals bewezen. Ook onze economie en samenleving kunnen hiervan profiteren, en dat moeten we koesteren.Tenslotte, zoals spelers en entourage van een voetbalteam, zijn het de mensen die het in onze samenleving voor mekaar moeten opnemen, en dit zowel op de werkvloer als binnen onze privé omgeving. In een positieve sfeer lukken onze uitdagingen veel beter.”, besluit Danny Vandormael.

 

Na deze knalprestatie van onze Rode Duivels wenst het SERIS team u nog een deugddoende vakantie!

 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw navigatiemogelijkheden te garanderen, om bezoekers statistieken te realiseren. Door verder te navigeren, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.

X