SERIS stapt binnen in de wereld van de evenementenbewaking

SERIS stapt binnen in de wereld van de evenementenbewaking
Februari 2018

SERIS NEEMT DMG-GROUP OVER 

Vanaf heden maakt DMG-Group deel uit van de SERIS-groep. DMG is niet alleen gespecialiseerd in algemene vergunde bewakingsactiviteiten, maar heeft vooral ook een bijzondere expertise in de bewaking van evenementen, concerten en festivals. Voor SERIS is het belangrijk dat zij haar diensten kan uitbreiden in een domein waar deze Belgische groep nog niet prominent actief in was. De DMG-groep realiseert een totale omzet van meer dan 6 miljoen € verspreid over al haar activiteiten.

 “SERIS heeft de ambitie om haar bewakingsactiviteiten uit te breiden naar nieuwe uitdagingen. Tot op vandaag was SERIS nog niet echt actief in de eventsector. Samen met onze professionele expertise waarmee we vandaag de bewaking van onder meer SHAPE, EUROCONTROL en ook NATO voorzien, geeft ons dit de mogelijkheid om onze dienstverlening, door deze overname, ook binnen de wereld van concerten, festivals en andere evenementen aan te bieden.”, stelt Danny Vandormael, CEO SERIS.

 “In het huidig veiligheidsklimaat is het belangrijk dat de eventsector zo veel mogelijk ondersteund wordt bij haar security-verantwoordelijkheden. Het beheren van veiligheid in dergelijke omgeving is een specialiteit en geeft pas een optimaal resultaat, wanneer er een stabiele bedrijfs- en kennisstructuur aanwezig zijn. De SERIS-groep zal de nodige ondersteuning bieden aan de overgenomen activiteiten die hun operationele zelfstandigheid en expertise blijven behouden.”, besluit Danny Vandormael.

Niet alleen vergunde bewakingsdiensten, maar ook een belangrijk servicepakket!

Naast haar bewakingsactiviteiten die ondertussen binnen de vergunde juridische entiteit S-Protection bvba zullen uitgevoerd worden, hebben de zusterbedrijven ook een grote ervaring met het aanbieden van shuttles, VIP transport, het beheer van hostessen en een breed pallet van sociaal-maatschappelijk relevante opleidingen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw navigatiemogelijkheden te garanderen, om bezoekers statistieken te realiseren. Door verder te navigeren, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.

X