SERIS Academy - Impact nieuwe wet Private Opsporing

Impact nieuwe wet Private Opsporing

Last updated : 30/05/2024

Update nieuwe wetgeving Private Opsporing.

Intended audience

Dit seminarie is een infosessie voor HR managers, Risk Managers, Security en Loss Prevention Managers en Fraude Auditors.

Description

No description

Training objectives

Op  12 september organiseert Seris Academy een infosessie over de nieuwe wet op Private Opsporing die op 8 mei 2024 verschenen is.

Deze wetswijziging heeft een belangrijke impact voor bedrijven en organisaties die worden geconfronteerd met interne fraude of andere vormen van onrechtmatig handelen. Indien men een intern onderzoek en/of verhoren van medewerkers wilt uitvoeren of laten uitvoeren en daarna verdere juridische stappen wenst te ondernemen, zijn er een aantal zaken gewijzigd. Als u wilt nagaan of uw bedrijf nog steeds voldoet aan het nieuwe kader, kan u deelnemen aan onze infosessie. 

Deze wet heeft een impact op de interne werking voor HR medewerkers, (fraude)auditors, Risk Managers en Security en Loss Prevention Managers. Zo zal bijvoorbeeld elke onderneming moeten beschikken over een reglement voor intern onderzoek.

Dit en andere wijzigingen in deze wet zullen nader en zeer praktisch toegelicht worden.

 

 

Prerequisites

Deze opleiding staat niet open voor particulieren.

Instructor profile(s)

De heer Bart De Bie van i-Force zal deze nieuwe wetgeving toelichten zodat u als onderneming of organisatie weet hoe de correcte stappen te ondernemen bij interne fraude en dit conform de nieuwe wetgeving.

Bart heeft meer dan 20 jaar ervaring in de materie en is een gecertificeerd Forensische Auditor alsook  adviseur en trainer in Private Opsporing.

Enroll in this trainingSeris Academy - Telecomlaan 8b 1830 Diegem Belgium
Details of the training session selected :
Add to cart

De prijzen die hierboven worden getoond zijn geldig voor inschrijvingen binnen het lopende kalenderjaar.

 

Les prix mentionné ci-dessous sont valable pour des inscriptions dans les formations de cette année calendrier.

 

Indien in een offerte andere prijzen werden overeengekomen, worden deze toegepast op de factuur, ook na online inschrijving. Alle prijzen zijn steeds excl. BTW.

 

Si d'autres prix ont été convenus dans une offre, ceux-ci seront appliqués à la facture, même après l'inscription en ligne. Tous les prix sont hors TVA.

 

Onze nummer als dienstverlener KMO Portefeuille is DV.O107117 op naam van SBD NV. Aanvragen voor KMO Portefeuille moeten steeds ingediend worden binnen de 14 dagen na de start van de opleiding. Prijzen en opleidingsuren zijn vindbaar op onze online catalogus. U vindt hier de voorwaarden om een terechte aanvraag in te dienen.

Upcoming Training Sessions

  • 12/09/24 14:00 → 17:00
    Seris Academy - Diegem (01)