2de plaats meest aantrekkelijke werkgever

Mei 2021

SERIS 2de aantrekkelijkste werkgever van België

Zo blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van dienstverlener Randstad naar de perceptie van werkgeversmerken bij een panel van liefst 14.000 mensen. SERIS haalde dit jaar voor het eerst de top 20 en landde meteen op de tweede plaats. Een bijzonder resultaat om trots op te zijn. Het bedrijf draagt de award alvast op aan zijn 2.000 medewerkers in België die tijdens de pandemie opnieuw het verschil hebben gemaakt, zowel voor de klanten als voor het brede publiek.

 

De studie van Randstad peilt onder meer naar factoren als toekomstperspectief, financiële zekerheid, werksfeer, jobinhoud, work/life balance en het gebruik van nieuwe technologieën.

Met de jaren zijn de studie en de uitreiking een echte referentie geworden voor wie in employer branding van bedrijven geïnteresseerd is. We zijn dan ook bijzonder verheugd te horen dat SERIS de tweede plaats in de wacht heeft gesleept als meest aantrekkelijke werkgever.
Dit is hele mooie erkenning voor de inzet van ieder van ons tijdens het uitdagende jaar dat 2020 was.

 

Tijdens het afgelopen jaar werkte SERIS meer dan ooit aan de connectie met zijn medewerkers, partners en klanten. Ondanks de uitdagende maatschappelijke omstandigheden werd er sterk ingezet op de dialoog met de teams door het versterken van interne overlegstructuren en met een doorgedreven individuele opvolging. Daarnaast bleef het bedrijf ook consistent in de uitrol van zijn bestaande HR-beleid waarvan de medewerkers vooral de flexibele aanpak waarderen en het bijzonder uitgebreide opleidingsaanbod.

Dit is een zeer mooie erkenning na een uitdagende periode. Het motto van SERIS is ‘We take care’ en we hebben tijdens de pandemie eens te meer alles op alles gezet om precies dat te doen - om onze klanten te ontzorgen, onze medewerkers te helpen hun job op de best mogelijke manier in te vullen en om bij te dragen tot een veiliger maatschappij.

Zo hebben we tijdens de pandemie opnieuw onze meerwaarde getoond – van de rol die onze medewerkers hebben gespeeld om onder meer ervoor te zorgen dat bezoeken aan winkels en supermarkten rustig en veilig konden verlopen tot de hoogtechnologische monitoringtools die werden ingezet om bv. de intake van patiënten in ziekenhuizen te regelen.  Ik denk dat het publiek ons daar wel erkentelijk voor is.

Ik ben alvast heel trots op het team dat uiteindelijk het gezicht van SERIS is naar de buitenwereld. Deze award is er eentje voor hen!

Christophe Segaert, CEO SERIS BeNeLux

Benieuwd wat SERIS voor jou in petto heeft?

Bekijk onze vacatures.