Event Security

Eventbeveiliging 
in al zijn facetten
 

Op plaatsen waar veel mensen samenkomen worden er vaak specifieke veiligheidsmaatregelen opgelegd. 

Als expert in event security staat SERIS Events in voor persoonscontrole, logistieke begeleiding en bewaking van apparatuur, terreinen en gebouwen. Van festivals tot beurzen, bedrijfsfeesten en seminars: onze getrainde mensen zijn alert en discreet en zorgen ervoor dat uw event veilig en in een goede sfeer verloopt.

 

 


 

 

 

 


 


 

Meer dan 30 jaar actief in de eventsectorState of the art technologie wordt gecombineerd met een professionele bewakingsdienstverlening. 
Zo komen we tot een totaalconcept dat niets aan het toeval overlaat.


De S-Soc is een multifunctioneel security operations center en kan je zien als hoogtechnologisch materiaal op wielen. Wat de situationele omstandigheden ook mogen zijn, de S-Soc fungeert als zenuwcentrum voor het nemen van cruciale beslissingen. Via videoroom support in de controlekamer behouden we een totaalbeeld van de omstandigheden. Van daaruit kunnen bewakingsagenten worden aangestuurd. De beelden die zij ontvangen van S-Drone en S-Eyes verschaffen een helikopterview en stellen onze mensen in staat om elke situatie tot in de puntjes te beheersen.


Deze technologieën kunnen flexibel worden ingezet afhankelijk van de grootte en gevoeligheid van uw event.

 

 

 

Persoonscontrole
Organisatie van inkom- en uitgangscontroles
Statische bewaking
Bewaking van gebouwen en omliggende perimeter, al dan niet met hond
Mobiele bewaking
Preventieve controle van verdachte personen of 
voertuigen

 

In alle veiligheid een activiteit organiseren?