Met een sterk directiecomité naar een standvastige toekomst

Juli 2023

SERIS België verwelkomt Johnny Voet en Patrick Naze

  

COO Johnny Voet

Johnny Voet neemt als Chief Operations Officer van SERIS Security & Monitoring de operationele teams onder zijn hoede. Hij heeft in de loop van zijn carrière verschillende operations managementfuncties op directieniveau beoefend, o.a. bij het vroegere Sabena, bpost en Swissport. In een latere fase in zijn carrière heeft hij als consultant opdrachten gerealiseerd bij o.a. Infrabel, NMBS, bpost en G4S. Johnny brengt zijn operationele ervaring mee uit airport handling (Sabena, Swissport, Challenge, Liège Airport), facility management (bpost) en beveiliging, waar de specifieke en bijzondere verwachtingen van elke klant zeer belangrijk waren én MVO hoog in het vaandel stond.

“Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en ervaring binnen complexe organisaties aan te wenden om samen met dit gemotiveerd team en de nieuwe directie alle SERIS-divisies optimaal te doen functioneren en het strategisch plan kracht bij te zetten. ”

Johnny Voet, COO – SERIS Security & Monitoring

Managing Director Patrick Naze

Patrick Naze neemt de rol van Managing Director bij SERIS Technology op. Hij bouwde een uitgebreide carrière uit in verschillende managementfuncties binnen de technologie-industrie. Hij heeft zijn expertise toegepast in verschillende sectoren, waaronder CADCAM, automotive, zonne-energie en beveiliging. Bij Equans was hij niet alleen verantwoordelijk voor de gehele P&L van het departement Security, inclusief commerciële, operationele en R&D-aspecten, engineering en after sales voor alle activiteiten, maar ook voor de meldkamer PortEyes. Hij is eveneens voorzitter van Agoria Security Technologies.

"Met veel enthousiasme vervoeg ik het team van SERIS Technology, één van de grootste spelers in de Benelux op vlak van elektronische beveiliging. Met de diepgaande kennis en uitgebreide ervaring van het team zullen we de toekomst van beveiliging verder vormgeven en samen een wereld creëren waarin veiligheid moeiteloos samengaat met technologische vooruitgang."

Patrick Naze, Managing Director – SERIS Technology

 

Het nieuwe SERIS-directiecomité:

  • Christophe Segaert, CEO - SERIS Benelux
  • Jan-Willem De Groot, CFO - SERIS Benelux
  • Kathy De Bruyne, HR Director - SERIS Benelux
  • Frédéric Devisch, CCO - SERIS Belgium
  • Patrick Naze, Managing Director - SERIS Technology
  • Johnny Voet, COO - SERIS Security & Monitoring
  • Serge Nauwelaers, Division Manager - SERIS Logistics