Persoonlijk alarm

Persoonlijk alarm

Meer dan een gevoelsuivi des alarmes personnelles pour les particuliers et les entreprises

Met een persoonlijk alarm voelt niemand zich nog echt helemaal alleen. Zoals vele van onze producten en diensten richt ook deze dienst zich tot zowel particuliere klanten als bedrijven. En zoals onze klanten dat gewend zijn, bieden we vele keuzemogelijkheden. Belangrijk is dat het om meer gaat dan een louter veiligheidsgevoel. Er wordt met u immers een protocol afgesproken dat wij punctueel zullen naleven. Welk protocol voor uw situatie of die van uw geliefden het meest geschikt is en hoever u daarin gaat, dat maakt u uiteraard geheel zelf uit.

U staat er niet alleen voor

Mensen die alleen werken op gevaarlijke plaatsen, maar ook senioren of joggers die hun fysieke integriteit zoveel mogelijk gegarandeerd willen zien: allen hebben ze baat bij een persoonlijk alarm. SERIS Monitoring heeft diverse oplossingen voor persoonlijke alarmopvolging. Wil u dat een druk op de knop meteen uw locatie weergeeft? Geeft u de voorkeur aan een stil alarm? Verlangt u een systeem, specifiek voor valdetectie? Het kan allemaal. Eén druk op een knop volstaat om een afgesproken procedure te starten. Wij leggen dan contact om de situatie in te schatten en hulp te bieden.

Naast de vele mogelijkheden ‘à la tête du client’ bieden we ook een totaalconcept aan, dat zowel de aansluiting op ons meldsysteem als de huur voor het apparaat omvat.

 

suivi des alarmes personnelles pour les particuliers et les entreprises