Track & Trace

Track & trace

Bittere noodzaak

In het criminele milieu gaat men bij diefstal steeds inventiever en brutaler te werk. Een standaardbeveiliging of alarm op een voertuig schrikt criminelen niet langer af.  Zo bekeken heeft track & trace van uw voertuig  niet alleen een toegevoegde waarde: het is vaak bittere noodzaak.  Het belang van snelle localisatie van voertuig of object kan niet genoeg worden benadrukt. Dankzij een snelle localisatie kunnen de politiediensten toe in België immers nog ingrijpen.

 localisation rapide d'un véhicule ou d'un objet au moyen du track & trace

Licence to track & trace

SERIS monitoring is vergund als bewakingscentrale voor het beheren van volgsystemen van voertuigen en personen. Bij diefstal, car-jacking, ... kunnen wij uw voertuig volgen via GPS. We kunnen het lokaliseren en soms zelfs immobiliseren.

Naast de standaard track & trace - systemen biedt SERIS monitoring ook oplossingen voor volgsystemen op maat aan.  Daarmee kunnen bijvoorbeeld de principes van Geofencing worden toegepast. Met deze techniek kunnen zones worden gedefinieerd waarbinnen een object of voertuig wel of niet aanwezig mag zijn en waarbij eventueel een alarm wordt gegenereerd met opvolging door een operator.

Na het installeren van een verborgen module in het object of de wagen is SERIS monitoring in staat om uw voertuig op ieder ogenblik te lokaliseren.

SERIS monitoring biedt ondersteuning aan voor voertuigen, maar evengoed voor mobiele objecten die in diverse sectoren worden ingezet:

  • motoren
  • containers
  • machines
  • vaartuigen
  • kranen
  • ....

SERIS monitoring ondersteunt talrijke track & trace - systemen van de meest uiteenlopende fabrikanten.