Praktijkgerichte handleiding op de Wet op de Private en Bijzondere Veiligheid !

December 2017

CEO Danny Vandormael en SERIS Academy lanceren unieke handleiding bij de wet op de private en bijzondere veiligheid

Meer dan 27 jaar na de  “Wet Tobback” is de nieuwe wetgeving op de private veiligheid een feit. Door deze nieuwe wet krijgt de sector een belangrijke opwaardering.

De wetgeving was nodig om een antwoord te kunnen bieden op het huidig sociaal-maatschappelijk veiligheidsklimaat.

Daarom heeft auteur Danny Vandormael, samen met Tom De Bruyne en Sandie Verleije, co-auteurs en criminologen aan de SERIS Academy een professionele en grondige “praktijkgerichte toelichting bij de wet” geschreven. 

  • Naast een publicatie van de wet, bevat het boek een volledige duiding met voorbeelden en illustraties van op welke wijze de wet dient “gelezen en geïnterpreteerd” te worden.
  • Dit boek is niet alleen een praktische handleiding voor iedereen die binnen de private veiligheid werkt, maar zeker ook voor ieder die een security verantwoordelijkheid heeft binnen de onderneming, de industriële omgeving en binnen tal van verenigingen en organisaties.
  • De auteurs hebben het boek geschreven vanuit  een jarenlange praktische ervaring op het terrein, met een belangrijke kennis van de wetgeving.


Bij aankoop van het boek ontvangt u een gratis toegangscode tot het SERIS e-Academy platform. Hier vindt u een actuele update van alle uitvoeringsbesluiten, wettelijke bijlagen en duidingen. Op deze manier blijft u op de hoogte van de laatse evoluties bij deze wetgeving.

Het boek verschijnt in december 2017 en de prijs bedraagt 34,99 € (incl. btw en excl. portkosten) inclusief toegang tot SERIS e-Academy platform. U kan nu reeds uw prereservatie maken via onze SERIS e-Shop.

Deze “Praktijkgerichte toelichting bij de Wet” is bovendien een belangrijke handleiding voor uw wettelijke opleidingen.

Bekijk ook de data van de wettelijke bijscholingen!

De auteurs hopen alvast u met deze handleiding u op een eenvoudig begrijpbare manier te informeren betreffende deze nieuwe wet.

Veel leesgenot!


Foto Auteurs : (van links naar rechts) Tom De Bruyne, Danny Vandormael, Sandie Verleije
Boek uitgegeven door Uitgeverij Pelckmans Pro