S-Mobility - Parking & Flow Management

S-Mobility : krachtige tools om uw parkeerplaatsen te beheren en te delen

Heeft u onvoldoende parkeerplaatsen ? Vraag uzelf eerst af hoe u de beschikbare capaciteit op uw parking optimaal kunt doen renderen.

S-Mobility stelt eenvoudige maar krachtige tools voor om uw parkeerplaatsen te beheren en te delen. Zo kunt u het gebruik van uw parkeerplaatsen optimaliseren door de bezetting ervan continu te meten en te analyseren en uw parkeerbeleid zo te verbeteren. 

 

Ongeacht de complexiteit van uw parkeernoden en beperkingen, is S-Mobility de geknipte oplossing voor u!

 

  • Met S-Mobility kunt u een strikt parkeerbeleid bepalen voor uw werknemers of hun parkeerreservaties laten organiseren op basis van quota die vrijer maar wel intelligent zijn toegekend aan de verschillende profielen va n uw medewerkers. S-Mobility zal er zich ook van vergewissen dat deze reservaties niet verder lopen gedurende hun vakantie of hun zakenreizen. Bovendien kunt u de payroll en fiscale aspecten die samenhangen met de regionale wetgeving beheren. 
  • Als uw parking voldoende groot is, maar onder druk staat gedurende de spitsuren, zal S-Mobility een aangepaste hoeveelheid wekelijkse of maandelijkse credits toekennen aan uw verschillende personeelsprofielen en de prijzen van uw kostbare parkeerplaatsen laten variëren in functie van de bezetting. 
  • Als de capaciteit van uw parking de hele tijd beperkt is, zal S-Mobility uw medewerkers aanmoedigen om aan autodelen te doen en geschikte partners zoeken of andere oplossingen, zoals een openbare parking in de buurt, of het openbaar vervoer en – waarom ook niet – het gebruik van deelfietsen of scooters en die personen belonen met extra credits of andere voordelen. 
  • S-Mobility vereenvoudigt ook het beheer van uw bezoekersparking. Op uw uitnodigingen zal een mogelijkheid tot reservatie worden opgenomen en uw bezoekers zullen een QR-code krijgen of, optioneel, een Bluetooth handtekening om automatisch te worden toegelaten tot de parking bij hun aankomst. De receptie, het veiligheidspersoneel en de persoon die de bezoeker verwacht, krijgt dan onmiddellijk alle relevante informatie. 
  • S-Mobility is volledig “multi-tenant” en stelt betaaloplossingen voor door en facturatie aan die entiteiten. 

 

Bekijk de video ! 

 

 

=> Contacteer ons voor meer informatie !