SERIS-AGENTEN KRIJGEN SERGE LAZAREFF AWARD VAN SHAPE

Oktober 2023

Serge Lazareff Award

De Serge Lazareff Prize Award wordt toegekend aan diegenen wiens werk uitstekend en nuttig is gebleken voor het ondersteunen en/of ontwikkelen van de kennis van de NAVO-rechtspositie(s) en NAVO-juridische werken, in overeenstemming met de verschillende regerende verdragen en/of in relatie met door de NAVO geleide operaties en de activiteiten van de NAVO als internationale organisatie. 

Deze prijs verwijst naar het leven en werk van dhr. Lazareff ten behoeve van de NAVO en is een erkenning voor al wie door hun buitengewone bijdrage aan de juridische activiteiten van de NAVO een voorbeeld zijn voor huidige en toekomstige generaties.

Serge Lazareff combineerde tijdens zijn uitzonderlijke leven geniale intelligentie met hardwerkende ethiek. SHAPE-medewerkers worden dan ook volop gestimuleerd om aan hem een voorbeeld te nemen.

Award uitgereikt aan drie SERIS-bewakingsagenten 

Dit is een officiële beloning voor de dagelijkse inzet van onze mensen bij SHAPE en een bewijs van het belang van bewakingsagenten op een militaire basis. Zij zorgen ervoor dat de aanwezige militairen zich kunnen focussen op hun kerntaken, en dit wordt heel duidelijk geapprecieerd. Deze erkenning maakt mij als CEO bijzonder trots. Van harte proficiat aan Daniel D’Angelo, Pascal Feuillebois en Philippe Lenaerts voor hun uitmuntende werk bij SHAPE!, Christophe Segaert, CEO SERIS Benelux

Over SHAPE

SHAPE staat voluit voor Supreme Headquarters Allied Powers Europe. Het is het centrale commandocentrum van de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO) en is sinds 1967 gevestigd in het Belgische Casteau bij de stad Bergen in de provincie Henegouwen. SERIS heeft al jarenlang agenten in dienst bij SHAPE.