Team Technology wint de fair playbeker op de Hercules Trophy

Juni 2023

Op zaterdag 24 juni nam een team van onze Technologypoot deel aan de Hercules Trophy die doorging op het recreatiedomein De Nekker in Mechelen. Deze teambuildingcompetitie bestaat uit de ’12 werken van Hercules’ waarbij bedrijfsteams van 5 tot 7 collega’s het tegen elkaar opnemen. Een stralende zon en extreem hoge temperaturen die dag, maar dat hield ons team niet tegen om excellent werk af te leveren! Ze mochten immers met de fair playbeker naar huis, van teamwork en collegialiteit gesproken!

Ons team ging elke uitdaging aan met het motto “waar een wil is, is een weg”. En die weg zijn ze samen als een hecht team ingegaan, want enkel door elkaar te helpen kon je het gewenste eindresultaat bereiken. That’s the (team)spirit, en aan sfeer was er geen gebrek!

“Toporganisatie met alles erop en eraan en een geweldige sfeer van begin tot einde. Het was echt een fantastische teamervaring die zonder twijfel de werksfeer verder zal bevorderen. Als het aan mij ligt, doen we volgend jaar zeker opnieuw mee. Een echte aanrader!”

Kevin Tulpinck, Project Manager – SERIS Technology

Teamgeest: het talent van elk individu ten dienste stellen van collectieve prestaties

Onze activiteiten vereisen voortdurende interactie en echt teamwerk, daarom moedigen wij de deelname aan dergelijke teaminitiatieven met plezier aan. Onze kracht ligt immers in de diversiteit en complementariteit van onze talenten. Samenwerking, nabijheid en teamgeest zorgen voor een echte synergie van vaardigheden en maken een gepersonaliseerde en aangepaste ondersteuning van onze klanten mogelijk.

“Een heel leuke ervaring! Een goede manier om elkaar in andere omstandigheden beter te leren kennen! En uiteraard ben ik ook heel fier dat ons team de fair playbeker in de wacht wist te slepen.”

Patrick Naze, COO – SERIS Technology