De eerste SERIS CUP voor Androïd 34

Oktober 2018

 

Androïd 34 is een organisatie die steun verleent aan mindervalide kinderen. Het doel is om kinderen met een amputatie of beperking van onderste of bovenste ledematen een zo normaal mogelijk actief leven te bieden. Hiervoor is vaak een kwalitatief hoogstaande en zeer dure prothese nodig. En daarom heeft SERIS gekozen om het peterschap van Charles op zich te nemen.

 

Om de prothese van Charles te bekostigen werd de eerste SERIS CUP georganiseerd, een mini-voetbaltornooi tussen de teams van de verschillende SERIS afdelingen. Talrijke collega’s kwamen aan de aftrap en heel wat supporters gaven eveneens present. Deze competitie werd vaak op het scherp van de snee gespeeld zonder echter de sportiviteit uit het oog te verliezen.

 

Onder leiding van scheidsrechter Danny Vandormael won het SERIS Security Audi team van het nochtans zeer gemotiveerde SERIS Technology team met duidelijke cijfers.

Nogmaals van harte gefeliciteerd aan het winnende team alsook dank aan alle deelnemende teams en aanwezige supporters voor hun sportieve inzet tijdens deze eerste geslaagde SERIS CUP editie! 

Eveneens dank aan de International School of Brussels (ISB), die voor dit event haar accommodatie ter beschikking stelde. Dankzij ISB kan SERIS haar steentje bijdrage aan het geluk van Charles.

Voor meer informatie over het de organisatie Androïd34, surf naar www.android34.be