Mobiele bewaking

Proactief handelen dankzij aanwezigheid in persoon

Organisaties die hun gebouwen optimaal willen beschermen moeten zich de vraag stellen: is een alarmysteem op zich voldoende? Het antwoord luidt: soms wel, vaak niet. Want waarom investeren in een alarm als er geen gehoor aan wordt gegeven?

Mobiele bewaking omvat het uitvoeren van (grotendeels structureel) werk zoals openingsrondes, brand- en sluitrondes en controlerondes. De activiteiten die hieronder vallen zijn erop gericht om onze opdrachtgevers te faciliteren en te zorgen voor een goed gesloten, geopend en in ieder geval een veilige locatie. Onze mobiele bewakingsagenten zijn stuk voor stuk gediplomeerde bewakers. We hebben 65 voertuigen en 150 getrainde agenten ter beschikking. De agent staat 24/7 in verbinding met onze Monitoring meldkamer zodat er adequaat gereageerd kan worden in geval van calamiteiten.

Controlerondes, een beproefd concept

Decennia ervaring met veiligheid en bewaking hebben ons geleerd dat preventieve controlerondes op onregelmatige tijdstippen de beste aanvulling vormen tegen inbraken. De toegevoegde waarde van deze formule is onomstreden. 

Wil u ook op twee oren kunnen slapen?

Zeker zijn van een optimale beveiliging van uw eigendom wanneer er niemand aanwezig is?

     Neem contact op met SERIS Security via

 

     > +32(0)2 254 28 11

     > information.security@seris.be