S-Eyes – Mobiele Camerabewaking

S-Eyes (SERIS Eyes) – Mobiele camerabewaking

De zwakste schakel S-eyes est disponible dans différentes formules de location.

Inbrekers of vandalen zijn altijd op zoek naar een zwakke plek. Des te minder (sociale) weerstand op cruciale plaatsen, al dan niet in combinatie met een zwakke beveiliging, des te groter hun slaagkans. Uitgestrekte bedrijfsterreinen en bouwwerven vormen vandaag de dag een gegeerd doelwit. Snelle veranderingen op een bouwwerf, het tijdelijke karakter ervan, de inrichting van een locatie met een specifieke activiteit, ... vereisen een andere aanpak dan de installatie van vaste camerasystemen, een alarm of detectiepunten.

 

Crowdcontrol

S-Eyes propose une détection et une vidéosurveillance mobile sur les chantiers, dans des situations de crise, pour la gestion des foules et comme complément à la surveillance physique.

Ook bij massa-evenementen (crowd management) kunt u beroep doen op onze S-Eyes - oplossing.  Het is evenzeer mogelijk om onze commando- vrachtwagen in te zetten als crisiscentrum waarbij alle beelden binnenkomen op gecentraliseerde beeldschermen en aansturing van daaruit kan gebeuren.

 

 

Een slimme unit

Er is nagenoeg geen werf, tijdelijke inrichting, parking of massabijeenkomst meer waar men het nog zonder detectie en camerabewaking afkan.  Onze mobiele beveiligings- en camera-unit S-Eyes, een verplaatsbare compacte container, biedt dan uitkomst. Een telescopische mast tot 7 meter hoog, uitgerust met 'Green light',  twee vaste analytische camera’s en een bestuurbare camera zorgen voor een accurate dekking van het te bewaken object of terrein. S-eyes is in diverse verhuurformules beschikbaar. Wij maken ons sterk om aan de noden die met elke situatie gepaard gaan tegemoet te kunnen komen.

Het systeem koppelt terug naar de meldkamer van SERIS waar we door middel van video-verificatie nagaan waarom er een alarmdetectie plaatsvond en de juiste contactpersoon op de hoogte brengen.  Eventueel schakelen we de eigen Seris Security - interventiediensten in.

 

S-Eyes staat, kort samengevat, voorS-Eyes propose une détection et une vidéosurveillance mobile sur les chantiers, dans des situations de crise, pour la gestion des foules et comme complément à la surveillance physique.

  • detectie en mobiele camerabewaking voor werven
  • crisissituaties
  • tijdelijk verhoogde sitebewaking
  • crowd management
  • shut down-situaties