Virtuele ronden

Verhogen van de veiligheid op onbemande sites

Wat telt is het resultaat

Wij lopen hoog op met virtuele patrouilles, die we realiseren via uw camera-installatie. Ze  zijn dan ook een zeer efficiënte oplossing om de beveiliging op onbemande sites te verhogen. Zo vormen ze hét alternatief voor bestaande statische bewaking, voor multi-site - toezicht en voor mobiele controlerondes. Het spreekt voor zich dat een combinatie van beide, deels reële rondes, deels virtuele, perfect mogelijk is en veelvuldig wordt toegepast.

Virtuele rondes

Virtuele diensten worden standaard of op maat uitgevoerd, rekening houdend met uw veiligheidsbehoeften. Het begrip 'virtuele rondes' dekt dus een brede waaier aan toepassingen en variaties. De operator bekijkt volgens afgesproken frequentie overdag, 's nachts, in het weekend of tijdens feestdagen de beelden, afkomstig van de verschillende camera’s op de site. In functie van de waarnemingen zal de SERIS-videoroom de gepaste maatregelen treffen.  Het ritme en de duur waarmee de beelden worden bekeken zijn op maat bepaald in afspraak met de klant. Dat kan verschillen naargelang het dag of nacht is,  of voor weekends en feestdagen.  SERIS Monitoring heeft een ruim aanbod aan CCTV-formules die aan elk veiligheidspatroon een concrete, zelfs meetbare meerwaarde schenken.

SERIS Monitoring beschikt over een multiprotocol - videoplatform en kan beelden ontvangen van de meest gangbare videosystemen, zoals Milestone, Dahua, Hikvision, Sefica, Samsung, Sony, Vivotek, Mirasys, Genetec, ... .