Succesvolle lancering nieuw beheerplatform bij SERIS Monitoring

Maart 2019

Innovatieve monitoringssoftware en ontvangstapparatuur met tal van voordelen

Na maanden intensieve voorbereiding is SERIS Monitoring definitief overgestapt naar de nieuwe beheerssoftware Facman. Een risicovolle job die uiterst professioneel en met veel ambitie werd waargemaakt. De voltallige ploeg van Didier Herremans, Manager Monitoring, verdient hier dan ook de gepaste erkenning voor. 

“Bij state of the art technologie hoort nu eenmaal een innovatieve ingesteldheid. Om efficiënt te blijven presteren in onze core business was deze omschakeling een noodzakelijke en logische stap. Met de overgang naar Facman heeft het team van Didier dit dan ook met succes gerealiseerd.” stelt Peter Verpoort, Director Guarding & Monitoring.

Gezien de hoge graad van criticiteit en data veiligheid een uitdagende opdracht, die quasi onopgemerkt werd uitgevoerd en dit dankzij een grondige voorbereiding van meer dan een jaar, uitvoerige testen en een degelijke opleiding voor alle betrokkenen.

“De verschillende installatiebedrijven konden het volledige migratie- en implementatieproces volgen via het online tool my-controlroom.be. Het informeren van onze eindgebruikers over de extra mogelijkheden en verbeteringen ten opzichte van het vorige platform is nu volop bezig.” licht Didier Herremans, Manager Monitoring toe.

Internationaal gecertificeerd EN 50518 gecertificeerd beheerplatform

Het huidige platform Facman 2.0 is een ontwikkeling van ENAI, de internationale marktleider op vlak van securityproces behandeling software. Een niet te onderschatten investering met talrijke voordelen:

Verbeterde en veiligere operationele DRP (disaster recovery plan) met Cloud back-up telefooncommunicatie.

Computers met hoge processors in functie van videoverwerking en lage consumptie naar DRP-toepassing.

Door middel van slimme (functie)toetsen kan er sneller worden genavigeerd in de menustructuur.

Nieuw en efficiënt, virtuele begeleiding van crisis oproepen door middel van voor gedefinieerde vragen.

Door middel van een geprogrammeerd actiepatroon bij een specifiek alarmtype krijgt de operator de juiste informatie te zien. Bv: videosystemen, toegangscontrole applicaties, Google Maps content; foto’s, audio boodschappen, klant specifieke informatie, … Dit zorgt voor een snellere en efficiëntere reactietijd.  

Een gebruiksvriendelijk klantenportaal dat toelaat om snel en eenvoudig het dossier te beheren (contactpersonen, cascade, on/off timetable, afwezigheid assistent,…).
  App beschikbaar via de Playstore en ITunes Store voor de eindgebruikers en installatiebedrijven.
​De mogelijkheid voor de installateur om looptesten te organiseren met logging.
Efficiëntere rapporteringsmogelijkheid.

Kortom, met dit geavanceerde en internationaal EN 50518 gecertificeerde platform is SERIS Monitoring helemaal klaar voor de toekomst ! Contacteer ons voor meer info! 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw navigatiemogelijkheden te garanderen, om bezoekers statistieken te realiseren. Door verder te navigeren, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.